KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Nurettin Topçu Anadolu Lisesi

"ÇEDES PROJESİ" Kapsamında Ekim ayı DEĞER konumuz olan EDEP,NEZAKET VE Saygı Değerleriyle ilgili yapılan çalışmalar.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde hayata geçirilen ÇEDES( ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM) projesi kapsamında her ay belirlenen bir tema çerçevesinde etkinlik düzenlenmektedir. Ekim ayın değer konusu EDEP,SAYGI VE NEZAKET  Olup bu  değerlerimizle ilgili okulumuzun DEĞERLER  KULUBÜ öğrencileri ile çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLER VARDIR,İNSAN DEĞERLERİYLE İNSANDIR.

EDEP,SAYGI,NEZAKET PANOSU HAZIRLANDI.

02-01-2024

Okulumuz'un Konferans Salonunda Osmanlı Devleti'nin Gündelik Hayatında Edep,Saygı, Nezaketle ilgili ders çıkartılacak örnekler  Değerler Kulubü öğrencileri tarafında öğrencilere sunuldu.

02-01-2024

Gazi Paşa Mahallesi Muhtarı Metin BÖLÜKBAŞI ile sohbet gerçekleştirildi. Muhtarımız öğrencilerimize hayata dair anektodlarda bulundu.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 02.01.2024 01:19 - Görüntülenme: 104